nettside steiner

Hjemmeside & Nettbutikk for Steiner Varme

Vi i M360 Reklamebyrå har fått lov til å lage hjemmeside og nettbutikk for Steiner Varme. 

Steiner Varme selger byggmaterieler til håndtverkere i varmebransjen og hadde behov for ny hjemmeside med nettbutikk, samt logo.

Responsiv og brukervennlig

Hjemmesiden til Steiner er selvfølgelig responsiv og tilpasset alle skjermformater.

Sidene har fått et rent oppsett, så man med letthet skal kunne navigere mellom sidene og havne på ønskelige sider som registreringssiden og kontaktskjema.

Tekst

All tekst er utformet av de dyktige tekstforfatterne i Dyson.Drager

For å dukke opp i søkenettverket, er det viktig med relevant tekst og godt innhold, så “crawlerne” klarer å lese sidene og skjønner hva de handler om.

Les mer om SEO her.

Nettbutikk med WooCommerce

Vi skaper vanligvis nettbutikker med Magento. Men denne gangen er nettbutikken sidestilt med hjemmesiden som er laget i WordPress. Derfor passet det mye bedre å sette opp nettbutikken med WooCommerce, som er WordPress sin egen og sømløse nettbutikk.

WooCommerce er behagelig brukervennelig og passer veldig godt for de som ønsker nettbutikk i tillegg til en WordPress hjemmeside. Selv om ikke WooCommerce er skapt for store varelagre og avanserte innstillinger, er nettbutikksløsningen lett å håndtere, samtidig som den viser frem produktene på en tilfredsstillende, estestisk måte.

Logo

Logoen til Steiner Varme har også fått oppussing. Utformingen er stilren og med enkle virkemidler uttrykker logoen bedriftens kjernekompetanse.

Logoen er laget i flere varianter, til ulik bruk.

Prosjektleder: Veronica Poer
Grafisk/Layout/Logo: Veronica Poer
Tekst: Dyson.Drager
WooCommerce: Veronica Poer/Mai Lena Mondal
SEO & brukerflyt: Mai Lena Mondal