M360 Reklamebyrå har laget hjemmesiden til OptimaSteamer, tilpasset alle skjermer.

Hjemmeside for Optima steamer

Fremtidens vasketeknologi er her nå!

Med ny teknologi og økt fokus på miljø er steamvaskere fra Optima et raskere, bedre og mer fremtidsrettet alternativ til tradisjonelle vaskemetoder.

Ingen bruk av kjemikalier og minimalt vannforbruk. La ren damp desinfisere, vaske og rense på en skånsom måte, alt i samme vending. Kun ved helt ekstreme tilfeller kan man benytte litt vaskemiddel. Et meget miljøvennlig alternativ.

Vi laget hjemmesiden til Optima steamer som distribuerer og selger steamvaskere. Resultatet ble brukervennlige og informative sider, som fungerer på alle skjermformater (responsiv nettside). Sidene informerer om produktene skriftlig, med bilder og med videolinker. Videre beskriver hjemmesiden målgruppene og produktenes bruksområder, noe som gjør siden til et selgende organ. Det er også et tilgjengelig kontaktskjema som dukker opp på alle sidene, så potensielle kunder lett kan ta kontakt.

Steamvaskere er et miljøvennlig alternativ, derfor er grønn en sentral farge på siden. Det var et ønske fra kunden at nettsiden skulle være ren, uten unødvendige forstyrrende elementer, noe som har vært sentralt i utviklingen av nettsiden.

Siden er selvfølgelig responsiv, noe som er utrolig viktig i en hverdag hvor bruken av nettbrett og smarttelefoner stadig øker.

 Ansvarlige

Produsent: Dragan Popovic
Backend: Dragan Popovic
Frontend: Dragan Popovic
Design: Dragan Popovic