M360 reklamebyrå har laget responsivt nettmagasin for GladeHjul

Nettmagasin for Glade Hjul

Responsivt nettmagasin for Glade Hjul

Vi laget hjemmesiden til Glade Hjul som et online supplement til magasinet «Glade hjul», som skriver om bil og kjøreglede. Resultatet ble freshe, visuelle sider som på en god måte presenterer bilartikler. Artiklene er kategorisert og det skal være lett å lete seg frem til sitt interessefelt på siden. Bildene er tatt av profesjonell fotograf og komplementerer i høy grad kvaliteten på hjemmesiden.

Nettmagasinet er selvfølgelig responsiv, å ha en side som fungerer på alle skjermformater er utrolig viktig i en hverdag hvor bruken av nettbrett og smarttelefoner stadig øker. Sidene er koblet til sosiale medier, så man med letthet kan kommentere på artiklene og dele dem med venner og bekjente.

– Fordi vi liker det!

Glade Hjul er et konsept for å presentere bilnyheter og annet bilrelatert stoff i et miljø du kjenner igjen. Bilstoff fra der du bruker bilen. Glade Hjul distribueres 4 ganger i året til alle husstander i området det utgis. Foreløpig er Tønsberg og Drammen slike områder, men allerede fra november, vil også området Ski/Oppegård dekkes. Flere kommer neste år.
I Glade Hjul finner du kun egenprodusert materiale. Helt sikkert norskprodusert, sansynligvis helt lokalt fra ditt eget område!

Ansvarlige

Produsent: Dragan Popovic
Backend: Dragan Popovic
Frontend: Dragan Popovic
Design: Dragan Popovic

Eksternt

Tekst: Hugo Lande m.fl
Fotograf:  Hugo Lande