SEO - søkemotoroptimalisering for Trine Bjervig fotograf tønsberg

SEO for Fotograf Trine Bjervig

Betalte treff kontra organiske

Vi lager en del AdWords annonser for å gi hjemmesider o.l. umiddelbar topplassering i søkenettverket. En mer langsiktig og bærekraftig løsning er å sørge for at hjemmesiden er søkemotoroptimalisert. Sørger man for at en hjemmeside leses riktig og har relevant innhold, vil havner man høyere opp i organiske søk basert på relevans.

SEO juks

Vi jobber mye med SEO når vi skaper hjemmesider og nettbutikker og holder oss stadig oppdatert på temaet. Reglene og mulighetene når det gjelder SEO, endrer seg hele tiden og “crawlerne” som leser sidene som dukker opp i de ulike søkene, analyserer og rangerer treffene ulikt fra søkemotor til søkemotor. Noen søkemotorer leser for eksempel skjulte søkeord som er lagt inn i kodene på en side, men dette gjør blant annet ikke Google. Google setter lite pris på SEO juks og har mye fokus på at sidene som dukker opp i et søk, skal inneholde det søkeren leter etter. Spamsider som inneholder et hav googleannonser, inneholder sjelden det søkere leter etter. Slike sider kan svekke Google sin merkevare og siles ofte ut i søkeresultatene. Det er derfor viktig å gjøre SEO-jobben ordentlig.

Ønsket trafikkflyt

I tillegg til å øke trafikken til ønskelige sider, er det viktig å vite hva man ønsker å oppnå med denne trafikken og hvilke handlinger man ønsker at besøkere skal utføre. CRO og SEO er med andre ord komplementære. Med en strukturert plan, de riktige verktøyene og en bra hjemmeside, kan man få mange besøkende fra de ulike søkemotorene.

Les mer om CRO og SEO.

Klikk her

Søkemotoroptimalisering

For Fotograf Trine Bjervig, har vi blant annet forbedret indekseringen, strukturert SEOen og koblet ulike analyse-verktøy til hjemmesiden. Videre har vi lagt til footer og CTA. Vi har i tillegg gitt opplæring og veiledning så vedlikehold og videreutvikling av siden, kan skje på egenhånd.

Ansvarlige

SEO: Mai Lena Mondal

Programmering: Ibrahim Qraiqe/ Dragan Popovic

Ønsker du hjelp med SEO?

Ta kontakt på  post@m360.no