Hjemmesider

WordPress Hjemmeside

SEO wordpress
SEO wordpress

Vi foretrekker WordPress

Vi i M360 Digitalbyrå bruker som oftest WordPress når vi skaper hjemmesider. WordPress er en utbredt plattform å bygge hjemmesider på, men den brukes også i stor grad av bloggere. Store navn som Sonymusic og Bestbuy har hjemmesider bygget opp med WordPress og vi har i dette innlegget tatt for oss noen av grunnene til hvorfor vi liker Worpress.

 

Brukervennlig

WordPress er enkelt å håndtere og kommer stadig med nye oppdateringer for å følge med på den teknologiske utviklingen og for å øke sikkerheten på hjemmesiden. Hvor kompleks hjemmesiden blir, er helt opp til deg. Du kan enten gå for en liten presentasjon av deg og ditt firma, eller slå på stortromma og benytte deg av de endeløse valgmuligheter man har, når det gjelder plugins og temaer.

Tema

Temaet er oppbyggingen eller utseendet på WordPress hjemmesiden. Det er veldig mange å velge i mellom, noen koster penger, mens andre er gratis og de fleste kan også redigeres og skreddersys etter ditt behov. Temaene varierer stort i kvalitet og det er greit å forholde seg til noen som kan se forskjellen og som vet hvilke temaer som faktisk er funksjonelle og som ikke bare ser bra ut.

Plugins

Plugins er programtillegg man legger til i temaet for å få ekstrafunksjoner på hjemmesiden. Dette kan være live chat, galleri, annonsevisninger, sosiale tilkoblinger osv. Man kan selvfølgelig utvikle disse programtilleggene selv, men det er en tidsbesparende og gjerne billigere løsning, å kjøpe disse ekstrafunksjonene. Det er ikke alle plugins som fungerer på alle temaer og noen plugins fungerer ikke i det hele tatt. Vi tester stadig ut plugins for ulike Worpress temaer og vet hvilke som kan passe deg og dine behov.

Open source

WordPress er open source software, noe som betyr at du kan gå inn i de fleste kodene og skreddersy hjemmesiden etter ditt behov. WordPress har noen begrensninger når det gjelder lisensiering, men man slipper å måtte forholde seg til maler og ferdigløsninger.

wordpress

Woocommerce

Ønsker man nettbutikk, kan man legge til blant annet Woocommerce, som er WordPress sin nettbutikksløsning. Om du har en WordPress hjemmeside fra før, kan vi legge til Woocommerce, men vi kan også legge til Magento som er en annen nettbutikkløsning.

Les mer om Magento HER.

Hosting

For å opprette en WordPress hjemmeside, trenger du et domene og en webhost, med mindre du selv har tilgang til en server. Dette betyr at hjemmesiden er under ditt merkenavn eller domene og du sitter på alle rettigheter. Ønsker du å bytte host, er det i tillegg lett å ta backup av hjemmesiden og flytte den til en ny.

SEO

Det er lett å søkeoptimalisere en WordPress hjemmeside. Som oftest ligger det SEO-verktøy i temaet, men det er også mange plugins som hjelper deg med dette. I tillegg til å gjøre hjemmesiden søkemotoroptimalisert, kan man med letthet legge inn verktøy som Google Analytics og Webmaster Tools på siden. Disse verktøyene hjelper deg å se og analysere besøksstatistikken og å oppdage og fjerne flaksehalser. Videre hjelper de deg å få kontroll over søkeordene siden din dukker opp på, samt å optimalisere indexeringen av siden.

Oppsummert

Siden WordPress er brukervennlig og det finnes mange hjelpemidler for å opprette og bruke en hjemmeside med WordPress på nettet, vil mange kunne gjøre dette på egenhånd. Ved å outsource hele jobben til oss, vil du få et kvalitetsprodukt som fungerer. Vi holder oss oppdatert på tilgjengelige og nye verktøy som kan være hensiktsmessige for deg og ditt behov. I tillegg kan vi koding og kan derfor skreddersy hjemmesiden etter dine ønsker.

One thought on “WordPress Hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *