Nettbutikk integrert mot PCKASSE

Nettbutikk integrert mot PCKASSE – Hvis du styrer lageret i nettbutikken for seg og lageret i fysisk butikk for seg, kan du spare mye tid på å integrere disse.
Hos oss i M360 Reklamebyrå, kan du få en nettbutikk med integrasjon til kasseløsningen PcKasse.
Les hvilke fordeler du kan oppnå med en nettbutikk med integrasjon til kasseløsningen.

Spar tid

Noen av fordelene du oppnår ved å integrere nettbutikken med kasseløsningen er at:

Du slipper å legge inn produkter/tjenester to ganger.

Varelagerne synkroniseres automatisk. Alt av beskrivelser, bilder, leverandører, priser, kampanjepriser osv. kopieres fra PCKasse og legges over i nettbutikken. Oppdaterer du for eksempel priser daglig, vil dette også oppdateres i nettbutikken.

Du slipper å redigere varelageret to steder

Selger du noe i den fysiske butikken, endrer varelageret seg i nettbutikken og vice verca. Du slipper å forholde deg til overbestillinger og lignende, så lenge du er på nett.

Returnerte varer legger seg inn i varelageret igjen.

Om varelageret økes ved at etterbestillinger legges inn, returer kommer inn, eller bestillinger kanselleres, vil begge varelagre endres. Varelagerne synkroniseres jevnlig, så varelageret i nettbutikken og den fysiske butikken skal holde seg likt.

Listen er ikke utfyllende, integrasjonen oppgraderes kontinuerlig og tilpasses ulike behov.

pckasse-magento-nettbutikk

Investere i nettbutikk

For mange er terskelen for å investere i nettbutikk høy, fordi det medfører ekstraarbeid i forhold til logistikk, oppfølging og lignende.

Utviklingen av nettbutikker i Norge øker raskt og for å unngå å ende opp som en etternøler, bør man sette i gang. Med denne integrasjonen reduserer man noe av arbeidet en nettbutikk medfører.

Man kommer selvfølgelig ikke unna det å legge inn varer, enten det gjøres manuelt eller med strekkoder. Men det å slippe å legge inn varer i nettbutikken i tillegg til den fysiske, fjerner for mange terskelen for å ha nettbutikk i tillegg til fysisk butikk.

Ønsker du nettbutikk med integrasjon til kasseløsningen PCKasse?

Ta kontakt med oss i M360

Ditt navn *

E-post *

Melding


* Må fylles ut