M360 Reklamebyrå i Tønsberg, Vestfold får gode tilbakemeldinger fra sine kunder.

Ansatte

Dragan

Dragan, grunnleggeren av M360 Reklamebyrå har utdannet seg innenfor it-ledelse i Oslo og har en master i strategisk markedsføring. Han har også studert Mediedesign på Idefagskolen i Tønsberg. Etter endte studier, startet han opp M360 Reklamebyrå i 2013. Som daglig leder er han involvert i alle prosjektene og det viktigste for Dragan er fornøyde kunder!

Dragan Popovic

Eier og Key Account
ibrahim

Ibrahim har mer enn 20 års erfaring innenfor programmering, nettverksløsninger og applikasjonsutvikling og en Bachelor innenfor Computer Sciense. Han jobbet som web-administrator i Gaza og senere var han med å utvikle en software-løsning for Apple-produkter, tilpasset det arabiske markedet. Ibrahim klarer det meste!

Ibrahim Qraiqe

App & Webutvikler
daniel

Daniel har over 16 års erfaring med programmering og webdesign.
Han jobber med primært med HTML, CSS, PHP, mySQL og Photoshop, men utvikler i tillegg plugins til kommersielt bruk.
Han er lidenskaplig opptatt av det han jobber med og programmerer gjerne på fritiden. Daniel kan det meste og løser det meste, raskt.

Daniel Fjeldstad

Programmererer og webutvikler
Mailena

Mai Lena har en Bachelor i Varehandelsledelse ved Handelshøyskolen BI og utdannelse innenfor Visuelle kunstfag og design ved HiT. Nå jobber hun med med layout, brukerflyt, strategi, konverteringsoptimalisering, SEO og SEM.

Mai Lena Mondal

Koordinator & Nettbutikkdesigner
Freelance_ledig-stilling

Du bør kunne Woocommerce, Magento, programmeringog generell webdesign. Du må kunne HTML, CSS, PHP og det er en fordel om du kan javascript.

Vi søker Freelancer

Klikk på epost-ikonet for å sende inn søknad
M360 Reklamebyrå Tønsberg, Vestfold logo

Om M360 Reklamebyrå

M360 Reklamebyrå er et kunnskapsrikt Reklamebyrå i Tønsberg, Vestfold. Vår kjernekompetanse er digital markedsføring i form av hjemmesider og nettbutikker av høy kvalitet, pakket inn i et estetisk design. Vårt team har kompetanse innenfor webdesignapplikasjonsutvikling, grafisk design, varehandelSEO og Google AdWords. Alle tilfører nødvendig kunnskap til de ulike oppdragene, så du får resultatene du ønsker.

Vår virksomhet er basert på å levere kunnskap, kreativitet og kvalitet. Vi har alltid som mål å gjøre noe unikt, fordi unike, attraktive og intuitive sider selge mer!
Vi er opptatt av at kundene våre skal drifte løsningene vi skaper på egenhånd, vi har derfor høy fokus på god opplæring.

Våre kunder

Ta kontakt:

Ditt navn *

E-post *

Melding


* Må fylles ut

Tilbakemeldinger

Våre samarbeidspartnere

M360 Sammarbeidspartnere, BRING og POSTEN
M360 Sammarbeidspartnere, DIBS betalingsløsning
M360 Sammarbeidspartnere, KLARNA
M360 Sammarbeidspartnere, NETS Betalingsløsninger