Nettbutikk Rått & Sanselig Larvik M360 Reklamebyrå nettbutikk med PCKasse butikkdata woocommerce

Nettbutikk for Rått & Sanselig

Vi i M360 Reklamebyrå har laget den nye nettbutikken til rattpgsanselig.no. Rått & Sanselig er en stor butikk i hjertet av Larvik, som selger klær og interiør.

Nettbutikk med fokus på produkter

Rått & Sanselig ønsket en nettbutikk med større fokus på produkter og bedre brukerflyt. De ønsket også en mer brukervennlig nettbutikk, så de i større grad kunne styre aktiveter i nettbutikken på egenhånd.

Nettbutikken er derfor satt opp i woocommerce, så kunden med letthet kan redigere forsiden og innholdet på egenhånd.

Kunden hadde allerede PCKasse, så vi med enkelhet kunne sørge for automatisk synkronisering av varer fra kasseløsningen, til nettbutikken.

Tilkobling fra WooCommerce til PCKasse

For å slippe å redigere lageret og opprette produkter manuelt i nettbutikken, la vi til tilkoblingen som gjør at nettbutikken snakker med butikkdata-systemet PCKasse. Tilkoblingen gjør at nettbutikken leser alle endringer som skjer i kassasystemet som produkter, priser og varelager.
Ved å integrere PCKasse og Woocommerce får du den beste kasse- og nettbutikksløsningen på markedet, slik at du kan selge effektivt både i butikk og på nett.

Tilleggsfunksjoner
  • Integrasjon mellom WooCommerce og PCK
  • Gavekort

ANSVARLIGE:

Prosjektleder: Dragan Popovic
Backend: Ibrahim Qraiqe /Daniel Fjeldstad
Grafisk: Veronica Poer
Brukerflyt: Mai Lena Mondal

INTEGRASJON MELLOM WOOCOMMERCE NETTBUTIKK OG PCKASSE

Vi har lagt til integrasjonen vår, så varelageret i kasseløsningen PCKasse, synkroniseres med varelageret i nettbutikken. Tilkoblingen gjør også at nettbutikken leser alle endringer som skjer i kassasystemet herunder endringer av produkter, priser og varelager med mer.

I samarbeid med:
pckasse nettbutikk m360 reklamebyrå tønsberg vestfold best på nettbutikk