Nettbutikker for Stadion kjeden

Vi har utviklet noen av sportsbutikkene under Stadion kjeden. De selger bl.a. klær, sko og utstyr til tur, trening og fritid. Nettbutikkene har samme mal, men med unike tilpasninger til ulike behov.

Alle nettbutikkene vi har laget for Stadion-kjeden er integrert med kassesystemet PcKasse. Dette gjør at alle nettbutikkene synkroniseres med fysiske varelager, slik at butikkene får en mye enklere hverdag. Siden PcKasse er et felles kassesystem for alle butikkene i Stadion-kjeden, kan varekortene med beskrivelse og annen nødvendig informasjon lagst sentralt slik at varene er ferdige for publisering i nettbutikkene. Hovedkontoret til Stadion oppretter varekort, sender det til de ulike butikkene som velger at produktet skal vises på nett, uten at de selv må legge inn hvert enkelt produkt.

Noen tilleggsfunksjoner:
  • Integrasjon mellom Magento og PCK
  • Klarna Checkout
  • WordPress blogg, i Magento
  • Tilpasning backend, for større grad av brukervennlighet for redaktør
I SAMMARBEID MED:
c2g logo
logo-pck
Integrasjon mellom Magento Nettbutikk og PCKasse

Integrasjonen vår mellom nettbutikk og PCKasse fungerer så varelageret i kasseløsningen PCKasse, synkroniseres med varelageret i nettbutikken. Tilkoblingen gjør også at nettbutikken leser alle endringer som skjer i kassasystemet herunder endringer av produkter, priser og varelager med mer.

 

Ved å integrere PCKasse og Magento får man en av de beste kasse- og nettbutikksløsningene på markedet, så man kan selge effektivt både i butikk og på nett.