Vi i M360 Reklamebyrå mener at en nettbutikk skal reflektere produktene den selger og være funksjonell og brukervennlig for både de som skal drifte nettbutikken og handlende. Derfor har vi utviklet en integrasjon som overfører innhold fra PCKasse til nettbutikksplattformene Woocommerce eller Magento. Vårt hovedfokus er butikker og bedrifter med PCKasse, men vi lager også nettbutikker for bedrifter uten kasseløsning.

Vi i M360 Reklamebyrå mener at en god hjemmeside skal gi et godt førsteinntrykk, være lett å navigere på og man skal finne informasjonen man leter etter.

Et godt web- og interaksjonsdesign gjør en hjemmeside brukervennlig og sørger for at besøkende utfører handlingene du ønsker.

Vi kan hjemmesider.

adwords i google

Vi i M360 Reklamebyrå mener Adwords er et smart valg om man ønsker økt synlighet på nett i form av tekstannonser, bildeannonser eller shopping-annonser.

Ta eierskap over søkeordene som er relevante for din bedrift, la oss opprette Adwords-annonser for deg

SEO

Hvordan få bedre SEO på siden din? Vi i M360 Reklamebyrå hjelper deg.

Søkemotoroptimaliserer du nettbutikken eller hjemmesiden din, øker du synligheten i søkemotorene, uten å betale for det i form av annonser.

Vi kan SEO og hjelper deg gjerne med å oppnå en høyere organisk rangering i søkeresultatene, på ord og begreper som beskriver din bedrift.

M360 Reklamebyrå lager applikasjoner til iOS og Android.

Har du en applikasjonsidè, eller ønsker du en applikasjon tilpasset dine behov? Vi har programmerere med lang erfaring innen app-utvikling som kan lage applikasjoner etter ditt ønske.

La oss hjelpe deg å skape din applikasjon!

Vi i M360 Reklamebyrå utformer reklamemateriell, ny logo, nytt visuelt uttrykk eller det du måtte trenge av grafisk design.

Vi tar i mot både små og store Grafisk oppdrag.