M360 Reklamebyrå lager applikasjoner til iOS og Android.

Applikasjonsutvikling

Mobile enheter har blitt et viktig verktøy i hverdagen, derfor er alle hjemmesidene og nettbutikkene vi utvikler er responsive og tilpasset alle skjermformater. Siden vi i M360 Reklamebyrå er velsignet med en applikasjonsutviker inhouse, kan vi i tillegg tilby applikasjoner!

Fordeler

Mange lurer på hvorfor man skulle vurdere å ha en egen applikasjon, når nettsiden uansett er responsiv. Forskjellen på for eksempel en nettbutikk tilpasset alle skjermformater, kontra en egen nettbutikkapplikasjon, er at applikasjonen er tilkoblet mobile enheter. Man kan verifisere kundekontoer per mobilnummer og med letthet bygge en kundedatabase med telefonnummer, for markedsføring per SMS. Har man fysisk butikk, kan man sende ut tilbud og påminnelser til kunder, som befinner seg i geografisk nærheten av butikken. Man har i tillegg en mer gunstig plassering på de mobile enhetene, ved at man er plassert på “skrivebordet” fremfor at man må søkes opp i en nettleser. For å nevne noe.

Kontakt oss

Vår apputvikler har lang erfaring og har blant annet laget mobilspill, sosiale apps og skreddersydde applikasjoner for bedrifter.

Ønsker du en lojalitetsapplikasjon, applikasjonskampanje eller å selge dine produkter/tjenester gjennom en applikasjon? Vi kan hjelpe din bedrift å nå ut til deres kunder, per smarttelefon og nettbrett.

Har du en applikasjonsidè, eller
ønsker du en applikasjon?