TRENGER DU HJEMMESIDE?

Vi i M360 Reklamebyrå mener at en god hjemmeside skal gi et godt førsteinntrykk, være lett å navigere på og at man skal finne informasjonen man leter etter.

Et godt web- og interaksjonsdesign gjør hjemmesiden brukervennlig og skal sørge for at besøkende utfører de handlingene du ønsker.

Send oss melding

Ditt navn *

E-post *

Melding


* Må fylles ut

Visuelle

Skal en hjemmeside gi et godt førsteinntrykk, må man ha et forhold til hva man ønsker at hjemmesiden skal uttrykke. Webdesign er viktig, fordi vi mennesker er visuelle og visuelle uttrykk har stor kommunikativ kraft.

Ønsker du å kommunisere kvalitet til besøkerne på hjemmesiden din og velger å kun gjøre dette med ord, vil den kommunikative effekten, åpenbart bli sterkt redusert. De visuelle uttrykkene som skrift-type, farger og bilder kan brukes til å forsterke ditt budskap på hjemmesiden din.

Funksjonelle

Skal en hjemmeside være lett å navigere på, må man ha et forhold til det funksjonelle aspektet på hjemmesiden. En hjemmeside skal ikke bare betraktes, men også brukes. Godt web- og interaksjonsdesign gjør hjemmesiden brukervennlig og skal sørge for at besøkende utfører de handlingene du ønsker.

Er brukerprosessene lettfattelige og behagelige visuelt, vil brukeren som en bonus sitte igjen med en positiv opplevelse. Vi bruker ofte WordPress når vi skaper hjemmesider, les mer om WordPress her.

Responsivt Design

Så mye som 80% av all surfing skjer fra mobile enheter og nettbrett. På grunn av dette må hjemmesider fungere og se bra ut på alle skjermstørrelser. Dette kalles responsivt webdesign. Responsive websider stiller høye krav til design og brukergrensesnitt, for at det ikke bare skal se bra ut på alle skjermstørrelser, men også være brukervennlig.
Vi er stolte av å kunne si, at alle hjemmesider fra M360 reklamebyrå, blir levert fullstendig tilpasset alle skjermstørrelser.

Konverteringsoptimalisering (CRO)

Med konverteringsoptimalisering sørger man for at besøkende gjennomfører de handlingene du ønsker på hjemmesiden eller i nettbutikken din. For å sørge for at besøkende tar kontakt, bestiller produktene dine eller benytter seg av tjenester på siden din, kan vi optimalisere hjemmesiden din så den genererer hyppigere grad av konvertering.

Søkemotoroptimalisering

Med søkemotoroptimalisering legger man til rette så hjemmesiden eller nettbutikken din, lettere blir funnet i de ulike søkemotorene. På denne måten havner man høyere på organiske treff i søkemotorer. Les mer om SEO.

Sosial Tilknytning

Vi tilbyr også våre kunder muligheten til å knytte deres webside opp mot ønskede sosiale medier. Det betyr at når dere poster nye produkter eller bloggposter, kan dette automatisk komme frem på deres Facebook side. Dermed kan dere oppnå mer trafikk til deres hjemmeside hvor dere får presentert deres firma og produkter/tjenester for kunden.

Universell utforming

Hjemmesider og nettbutikker må per lov være tilpasset synshemmede. Fra 1. juli 2014 må alle nye nettsider og automater følge forskrift om universell utforming av IKT (trykk for mer informasjon). Vi kan gjøre hjemmesiden din universelt utformet, uten at det går på bekostning av designet.