ØNSKER DU NETTBUTIKK?

M360 Reklamebyrå leverer komplette og profesjonelle nettbutikker.

Oppkobling til Pckasse

Alle våre nettbuikker kan om ønskelig kobles opp til datakassen Pckasse. På denne måten trenger du kun legge inn informasjon i datakassen også sendes produkter, kategorier, beskrivelser m.m. til nettbutikken.  > Les mer om integrasjonen her.

Responsiv

Nettbutikkene vi lager er selvfølgelig responsive. Tilgjengelighet på alle skjermformater er utrolig viktig, i en hverdag hvor bruken av nettbrett og smarttelefoner stadig øker. Skal nettbutikken komplementere en eventuell fysisk butikk, er det gull verdt om kunder på farta kan søke opp informasjonen de trenger i kjøpsprosessen, på telefonen.

Innlogging

Om ønskelig kan vi opprette en innloggingstjeneste i nettbutikken, så du kan markedsføre og kontakte tidligere kunder. Det er lettere å ta kontakt med salgutløsende forslag, når du vet hva kundeprofilene har handlet og vist interesse for tidligere.

Oppkobling til økonomisystem

Om ønskelig kan vi sørge for at nettbutikken blir koblet opp til økonomiprogrammet ditt. På denne måten har du kontroll over hva du selger, hvor mye du selger og at lageret i nettbutikken alltid er oppdatert.

Kassasystemet – PCKASSE

Om du ønsker kasseløsning til din nettbutikk samarbeider vi med Com2gether, Norges største tilbyder av PCK. Dette skriver de om PCKasse på sine hjemmesider:

PC Kasse er ikke bare en kasse løsning, men inneholder full logistikk, ordre, lager, faktura, og har meget kraftig statistikk. Systemer har elektronisk overføring til alle norske regnskapssystemer. PC Kasse er et komplett kasse- og ordresystem med full ordrehåndtering, tilbud, plukklister, pakksedler og serviceordre med enkel styring mot faktureringen. Løsningen har en fullt integrert nettbutikk der all informasjon som skal presenteres i nettbutikken ajourholdes i kasseløsningen.

konverteringspunkter nettbutikk
populære produkter nettbutikk

Første kvartal 2014 netthandlet nordmenn totalt for 19,2 milliarder.
Av alle kjøpene foregår 6 % via mobiltelefon, og smarttelefoner blir stadig et viktigere verktøy i kjøpsprosessen for å blant annet sjekke priser og hente informasjon.

kilde: Virkes ehandelsbarometer


FYLL UT SKJEMAET - VI TAR KONTAKT I LØPET AV KORT TID

Ditt navn *

E-post *

Melding


* Må fylles ut