ØNSKER DU NETTBUTIKK?

M360 Reklamebyrå leverer komplette og profesjonelle nettbutikker.

Oppkobling til Pckasse

Alle våre nettbuikker kan om ønskelig kobles opp til datakassen Pckasse. På denne måten trenger du kun legge inn informasjon i datakassen også sendes produkter, kategorier, beskrivelser m.m. til nettbutikken.  > Les mer om integrasjonen her.

Responsiv

Nettbutikkene vi lager er selvfølgelig responsive. Tilgjengelighet på alle skjermformater er utrolig viktig, i en hverdag hvor bruken av nettbrett og smarttelefoner stadig øker. Skal nettbutikken komplementere en eventuell fysisk butikk, er det gull verdt om kunder på farta kan søke opp informasjonen de trenger i kjøpsprosessen, på telefonen.

Innlogging

Om ønskelig kan vi opprette en innloggingstjeneste i nettbutikken, så du kan markedsføre og kontakte tidligere kunder. Det er lettere å ta kontakt med salgutløsende forslag, når du vet hva kundeprofilene har handlet og vist interesse for tidligere.

Oppkobling til økonomisystem

Om ønskelig kan vi sørge for at nettbutikken blir koblet opp til økonomiprogrammet ditt. På denne måten har du kontroll over hva du selger, hvor mye du selger og at lageret i nettbutikken alltid er oppdatert.

populære produkter nettbutikk
konverteringspunkter nettbutikk

Det ble handlet varer i norske nettbutikker for 36,5 milliarder i løpet av 2016.

Millenials (de mellom 15-29 år) gjør nesten 4 av 10 varekjøp på nett via mobilen.

kilde: Virkes ehandelsbarometer

FYLL UT SKJEMAET - VI TAR KONTAKT I LØPET AV KORT TID

Ditt navn *

Telefonnummer *

Ønsker nettbutikk med eller uten integrasjon *

Melding


* Må fylles ut

Kassasystemet – PCKASSE

Om du ønsker kasseløsning til din nettbutikk samarbeider vi med Com2gether, Norges største tilbyder av PCK. Dette skriver de om PCKasse på sine hjemmesider:

PC Kasse er ikke bare en kasse løsning, men inneholder full logistikk, ordre, lager, faktura, og har meget kraftig statistikk. Systemer har elektronisk overføring til alle norske regnskapssystemer. PC Kasse er et komplett kasse- og ordresystem med full ordrehåndtering, tilbud, plukklister, pakksedler og serviceordre med enkel styring mot faktureringen. Løsningen har en fullt integrert nettbutikk der all informasjon som skal presenteres i nettbutikken ajourholdes i kasseløsningen.

M360

DIGITALBYRÅ

M360 Digitalbyrå er et kunnskapsrikt Digitalbyrå i Tønsberg, Vestfold.

VI KAN NETTBUTIKK

Vår kjernekompetanse er nettbutikk. Vi har lang erfaring med å skape og utvikle nettbutikker. Vi har i tillegg kompetanse innen varehandel og drift av fysisk butikk.

PCKASSE NETTBUTIKK

Vi har en av de beste integrasjonene mellom kasseløsningen PCKasse og nettbutikk. Integrasjonen utvikles og oppdateres på månedlig basis.

M360 DIGITALBYRÅ

RÅDHUSGATA 6
3126 TØNSBERG

One thought on “Nettbutikk

Kommentarer er stengt.