Klikk på “+” og “-” for å åpne og lukke de ulike emnene. Klikk på “Ctrl +” for å zoome og “ctrl 0” for å gå tilbake til normal skjermstørrelse.

Kategorier skal legges inn og sorteres i PCK, det eneste vi anbefaler at du redigerer i Magento er kategoribilde, metabeskrivelse og evt. beskrivelse.

Vi anbefaler at dere ber leverandøren om størrelseskart som dere legger inn som bilde. Ta kontakt med oss om dere ønsker å legge inn en tabell.

Produkter skal legges inn i PCK, men man kan bl.a. legge til tilleggsinformasjon, flere bilder og legge et produkt i flere kategorier i Magento.

Produktene fra PCK, kan kobles sammen i Magento om dere ønsker å opprette produktpakker eller shop the look. For å få til dette må dere opprette bundle produkter.

De tre bildene til høyre for slideren har vi satt i en widget, så den skal bli lettere å redigere. Dere kan legge til tittel på bildet fra widgeten, men det ser penere ut om teksten allerede ligger på bildet.

Slideren lages i Revolution slider. Vi har opprettet en egen slider for mobil, så pass på å legge til oppdaterte slidere i begge slidersettene.

Rabattkode handlekurv

Rabattkode varekategori