Klikk på “+” og “-” for å åpne og lukke de ulike emnene. Klikk på “Ctrl +” for å zoome og “ctrl 0” for å gå tilbake til normal skjermstørrelse.

Menyen øverst legges inn og redigeres manuelt. Gjør du en endring i PCK, må du gjøre samme endring her.

Redigere menyen

Opprette ny meny

Legge til merker

Har dere gjort mange endringer i kategoriene i PCK, bør dere slette alle kategoriene i nettbutikken og overføre dem på nytt.

MERK: PCK er master, pass derfor på å slette kategorien i PCK før den slettes i nettbutikken. Er en kategori ikke slettet i PCK, vil den bli overført på nytt.

Merk: Sletter dere alle kategoriene i nettbutikkene vil kategoribeskrivelse, kategoribilder o.l. også slettes. Pass derfor på å lagre evt. tekst bilder i et dokument, så dere enkelt kan legge det inn igjen.

Slette utvalgte kategorier

Slette alle kategorier

Legge tekst og bilde på en kategori

Produkter skal legges inn i PCK, men man kan bl.a. legge til tilleggsinformasjon og legge et produkt i flere kategorier i Woocommerce.

Legge flere produkter i flere kategorier

Er det kun et produkt som skal legges i flere kategorier, er det bare å holde over produktet i oversikten og klikke på “Hurtigredigering” og legge til flere kategorier der. Man kan også legge et produkt i flere kategorier, inne på produktsiden.

Revolution slider

Gratis frakt